Een groot gedeelte van investeerders en ondernemers neemt hun kansen in de wereld van Online Business. Waar eerst gedacht werd dat internet een moeilijk medium was om op te werken, wordt het nu al enorm veel gebruikt door bedrijven om in de toekomst een grotere winst te boeken.

Langzaam begint iedereen de potentie van Online Business te begrijpen, wat uiteindelijk er voor zal zorgen dat de markt meer en meer uitgeput raakt. De regels van het spel zijn aan het veranderen, en Google speelt een groot onderdeel in dit proces, waarbij ze het steeds moeilijker maken voor de privé sector om goed te fungeren. Vragen die relevant zijn tegenwoordig zijn: ‘hoe genereer je inkomsten van het internet, en hoe trek je de aandacht van de juiste klant’.

Een website alleen is niet genoeg, het verkrijgen van informatie over uw bezoekers en dit gebruiken tot uw voordeel maakt het mogelijk om uw resultaten te optimaliseren. Schelte Meinsma kan u de trucjes van het spel leren als het gaat om Online Business. Hij kan uw websitestatistieken gebruiken om het meeste voordeel eruit te halen, waarbij uw internetomzet gemaximaliseerd wordt. Toen Schelte 17 jaar oud was begon hij al met het bouwen van online ondernemingen. Tegenwoordig heeft hij al meer dan 70 bedrijven geholpen om hun internet omzet te maximaliseren.

Schelte is oprichter en directeur van DBK, wat deze succesvolle formule volledig heeft omarmd en dagelijks uitvoert. Vele bedrijven hebben dankzij DBK een grote stijging van hun online omzet gerealiseerd. Dit is dankzij het succesvol aanpassen van hun online marketingstrategie. Schelte kan het beste worden beschreven als een ambitieuze ondernemer met veel ervaring op het vlak van online marketing. ANWB, KPN, Transavia, WestCord Hotels, Noordhoff Uitgevers, Sanoma Media en tientallen andere bedrijven zijn geholpen door Schelte om hun Online Business strategie tot een succes te brengen.

Naast zijn primaire activiteiten bij DBK is Schelte co-schrijver van het boek Fact Based Marketing. Daarnaast is hij ook regelmatig spreker bij LECTRIC en de RUG.  Schelte geeft ook trainingen en strategisch advies aan ambitieuze bedrijven die geïnteresseerd zijn in Fact Based Marketing. Schelte Meinsma is een echte entrepreneurial giant, als het over Online Business gaat.

Opzoek naar een investeerder?