Cel.bs

Celebs is een platform waarbij bezoekers kunnen zoeken naar kleding en reizen dat gekoppeld zijn aan Nederlandse celebs. Het team van Celebs zoekt op tv en social media wat onze Bekende Nederlanders aan het doen zijn en bieden bezoekers de mogelijkheid om producten te kopen die BN’ers dragen. We bieden naast de echte producten, ook betaalbare look-a-likes aan op de website. Elke dag uploaden we nieuwe producten.

Het verdienmodel werkt met affiliate marketing, waarbij we producten aanbieden op onze website zodat bezoekers ze kunnen kopen. We sturen de bezoekers van Celebs door naar affiliate webshops als de Bijenkorf, Wehkamp of Asos. Zodra ze doorgestuurd worden via Celebs word er een cookie gedropt en wanneer er een aankoop word gedaan binnen 30 dagen ontvangt Celebs 7% van het aankoopbedrag.

Social media kanalen als Facebook, Twitter en Instagram helpen Celebs om mensen bewust te maken van de vele producten van onze Bekende Nederlanders. We bieden ze de mogelijkheid om dezelfde producten te dragen en online te kopen.

Op zoek naar een investeerder?